БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ - НАЙ-ДОБРАТА КЛЕТЪЧНА ХРАНА В СВЕТА


 
БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ е творение на природата, уникален, неповторим продукт.
Съдържа: около 20 аминокиселини, при това всичките незаменими, повече от 30 микроелемента, 14 витамина, около 100 ензима и коензима, ненаситени мастни киселини, флавоноиди, хранителна мека целулоза, монозахариди и полизахариди.
Прашецът е с размер само 3 нанометра, поради което свободно прониква в клетката, хранейки я с всичко необходимо за пълноценното функциониране на организма.
 
 
Като лекарство и храна, той на практика се използва от човека вече няколко хилядолетия. В първите медицински трактати на няколко последователни династии, започвайки с „фармакопея Шен-нун“, която е на повече от 2400 години и завършвайки с модерната „Китайска фармакопея“ – навсякъде се описва благотворното въздействие на боровия прашец върху човека.
Безценният прашец от масонските борове (Pinus  Massoniana) се събира на ръка от най-плодородните почви , които се намират в девствените екологично чисти гори на езерата „Хиляда острова” /с площ над 1000 кв.км и надморска височина 1000-1500 м/.  Боровият прашец не се събира от пчели, той се опрашва от вятъра, поради това в него отсъстват всички инсектициди, пестициди, животински хормони, химически торове, антибиотици и тежки метали; Няма никакви странични ефекти от приема му;
Чрез стриктният контрол на високотехнологичния процес на обработка се отстранява спородермата (обвивката) на зрънцата и се осигурява неговата висока усвояемост от организма на човека над 99% и превръща този продукт в истинско съкровище.

 
 

 


 
 
 2023, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни | Общи условия